vrijdag 27 juli 2012

Franse sfeer…


Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Tijdens een vakantie of stedentrip mag ik graag geraakt worden door de sfeer van het land of een stad. In Frankrijk is er niet veel voor nodig om je mee te laten voeren: een lege stoel op een dorpsplein, een oude Renault op een verlaten stuk grond of een mooi pand met prachtige, verweerde luiken…daar word ik ter plekke gelukkig van!

Met de foto’s in deze post hoop ik dat gevoel bij mijzelf nog eens terug te halen en wie weet…ook jullie te raken en mee te laten voeren door de sfeer van dit prachtige land!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Ik wens jullie een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid

vrijdag 20 juli 2012

France…

Vanmiddag zijn we teruggekomen van een heerlijke vakantie in Frankrijk, waar we hebben genoten van mooi weer en het mooie land. Het was er gelukkig niet overdadig warm, waardoor het overdag echt genieten was van de zon. Was Italië voor mij altijd vakantieland nummer 1, inmiddels heeft Frankrijk ook mijn hart veroverd en staan deze landen samen op de eerste plaats.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Vanuit het zuiden van Frankrijk was het een lange reis naar huis, maar de lavendelvelden en het glooiende landschap met ranken vol druiven maken het onderweg sowieso de moeite meer dan waard!

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

Eenmaal thuis beginnen de huishoudelijke klussen meteen weer te draaien, maar we proberen het nog zoveel mogelijk te beperken. We hebben tenslotte nog minimaal één week vakantie en gelukkig kon de zon vanuit Frankrijk mee de koffer in en wordt het volgende week in Nederland eindelijk mooi weer. Uiteraard gaan we daar van genieten, maar aangezien ik al een portie zon heb gehad, ben ik eigenlijk nog blijer voor alle thuisblijvers…het was hier behoorlijk afzien de afgelopen weken, dus heerlijk dat er warmte voorspeld wordt.

Mijn blogpauze duurt dus nog even, wat voor mij inhoudt dat ik hier vast wel te vinden ben, maar per dag bekijk of ik wel of niet reageer. Mijn posten met nog meer foto’s van het mooie Frankrijk houden jullie uiteraard tegoed.

Tenslotte wil ik iedereen nog enorm bedanken voor alle lieve felicitaties, die ik in Frankrijk van jullie heb gekregen. Ik voelde mij daardoor écht jarig!


Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

Lieve groet, Ingrid

maandag 9 juli 2012

Jarig…

Vanuit Frankrijk even een berichtje van mij! Graag had ik jullie hier allemaal op mijn feestje uitgenodigd (dat kan ik zover weg makkelijk zeggen hihi :)), want ik ben jarig vandaag!

Vroeger had ik er als kind altijd een hekel aan om in de vakantie jarig te zijn, want de meesten waren weg en de school zat dicht.

Tegenwoordig heb ik daar niet zo’n last meer van, we hebben thuis onze verjaardagen al uitgebreid gevierd (manlief was afgelopen woensdag onderweg in de auto jarig) en doen dat vandaag hier ‘in huiselijke kring’ nog eens lekker over.

Home & Lifestyle
We hebben het hier goed naar onze zin, de omgeving is mooi en de zon schijnt regelmatig, al is het hier ook regelmatig bewolkt! Wifi is hier slechts beperkt beschikbaar, alleen bij het bestellen van een drankje krijg je een code voor een half uur gratis internet...ik krijg dus weinig van jullie mee (maar ik heb geen afkickverschijnselen hoor :))! Ik doe ondertussen wel mijn uiterste best om ook wat zonnestralen richting Nederland te sturen! 

Vanuit Zuid-Frankrijk

Home & Lifestyle